Statii de betoane, Service statii de betoane, Montaj si retehnologizari statii second-hand, Statii de betoane fixe, Statii de betoane mobile, Statii de sortoare, Concasoare
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact
 
     
  CLASSCOM SERVICES  
  Sos Pantelimon 92, Sect 2, Bucuresti, Romania  
  Tel./Fax: +4 021.250.86.88  
  Mobil: +4 0720.898.405 ;
+4 0723.331.648
 
  Email: office@betonservices.ro  
 
 
 

Comercializare si montaj statii de betoane

 
         CLASSCOM SERVICES SRL este reprezentantul legal in Romania al firmei GÜRİŞ EXP. IMP. and MARKETING Co. Inc..
       GÜRİŞ MARKETING a reprezentat in Turcia firma ELBA–Germania incepand cu anul 1985, iar in anul 1987 a inceput sa produca statii de betoane ELBA-GÜRİŞ sub licenta ELBA.
       In prezent sunt comercializate statii de betoane pe plan intern catre clienti de prestigiu  (ex Lafarge Turcia) si exportate catre numeroase tari (Rusia, Azerbaijan, Uzbekistan, Croatia, Romania, Spania, Germania, Irak, Dubai....). In Romania sunt prezenti cu statii de betoane furnizate catre Enka-Bechtel.
       Avand o experienta de peste 20 ani in domeniul fabricarii de statii de betoane, GÜRİŞ ofera clientilor sai suport tehnic de orice tip si servicii post vanzare, atat direct cat si prin reprezentatii sai, pentru toate cele aproape 600 de statii de betoane aflate in functiune.
       Va oferim in termene de livrare scurte si la preturi competitive urmatoarele statii de betoane fixe sau mobile cu sisteme de alimentare cu banda transportoare (60, 100, 130, 160, 200, 240m3) sau cu skip (35, 60, 100m3).
Toate variantele de statii de betoane sunt prevazute cu sistem complet de automatizare. Se asigura asistenta tehnica la montaj, garantie, service prompt in perioada de garantie si postgarantie precum si piesele de shimb aferente.

   Statii betoane fixe
   Statii betoane mobile
   Malaxoare
   Sistem de control complet automatizat

 

 
Statii de betoane
Statii de betoane
Statii de betoane
Statii de betoane
Statii de betoane
Statii de betoane
 
  Copyright © 2008, ClassCom Services   web design by eblue